Onze diensten

Partner van tandartsen

Bij Heyns Dental voorzien we jou als tandarts van de nodige tandheelkundige producten voor het behandelen van patiënten. Dient er daarvoor een kleurbepaling van de tanden van de patiënt te gebeuren, in geval van kroon- of brugwerk bijvoorbeeld, dan nemen we ook deze voor onze rekening. Je verwijst je patiënt naar ons door, waarna we op afspraak digitale foto’s nemen om exact de juiste kleur voor zijn/ haar nieuwe tand(en) te kunnen bepalen.

Partner van tandartsen

Flexibel & snel leveren

Dien je voor je patiënt implantaten te verzorgen, maar ontbreekt het je tandartsenpraktijk aan de benodigdheden daarvoor? Dan kun je steeds terecht bij onze uitleendienst voor implantaatonderdelen. Wij hebben de meeste zaken in voorraad en kunnen daardoor vrijwel altijd snel leveren. Moeten we toch iets voor je bestellen, dan kan dit meestal de volgende dag geleverd worden.

Advies & ondersteuning

Daarenboven maken we er een prioriteit van jou, indien nodig, altijd met professioneel advies en technische support te ondersteunen. Ondervind je bijvoorbeeld problemen bij het scannen, afdrukken, beetbepalen, ect. van het gebit van je patiënt of andere technische moeilijkheden, dan kunnen wij je daarvoor (digitale) hulp verlenen. Deze uitleg kan bij ons in het labo plaatsvinden, maar komen wij ook graag bij jou in de praktijk geven zodat jij de beste begeleiding krijgt.

Partner van tandartsen

Eigen transportdienst

Bij Heyns Dental beschikken we over onze eigen transportdienst. Worden we ingezet voor werken aan een tandheelkundig product, dan kunnen wij dit bij jou als tandarts ophalen en naderhand ook weer leveren (meestal tussen 16h30 en 20h in de avond). Dien je je aanvraag in voor 16h15, dan halen we je product zelfs diezelfde avond nog op.

Aanvraag indienen

Wij helpen je graag verder